Prisma podcast: Maak kennis met je blinde vlek over ijzergebrek – Deel 1, de uitleg

In deze tweede Prisma podcast maken we kennis met onze blinde vlek over ijzergebrek. Het onderwerp heeft op het Prisma netwerk heel veel vragen en antwoorden opgeleverd. In deze podcasts zullen we dit onderwerp helemaal ophelderen. De sprekers zijn Hilde Royen, internist en Marlijn Hoeks, internist hematoloog en als interviewer Femke Veldman, huisarts.

Voor jullie gemak is het gesprek in twee podcasts opgesplitst. In deel 1 maak je kennis met je blinde vlek over ijzergebrek. Deel 2 gaat over de behandeling van ijzergebrek.

Dit onderwerp is terug te vinden op Prisma op tabblad onderwijs.

#14748 Update ijzergebrek: Beoordeel de ijzervoorraad onafhankelijk van het Hb

Mocht je Prisma nog niet kennen, dan leggen we het even uit: Prisma biedt huisartsen direct toegang tot specialistische kennis met als doel “move knowdledge, not patients”. Binnen de Siilo-app kun je met Prisma de kennisbank doorzoeken of een meedenkconsult posten. De input van specialisten uit verschillende disciplines helpt je bij het bepalen van het vervolgtraject. Zo zorgen we voor de juiste zorg op de juiste plek. Op de volgende website kan je je aanmelden om het vrijblijvend uit te proberen: https://www.siilo.com/nl/prisma

Start typing and press Enter to search