Over ons

Met onze podcasts helpen wij collega huisartsen en huisartsen in opleiding met betrouwbare informatie die laagdrempelig, on demand en zonder druk beluisterd kan worden.

Verhalen, interviews en casuïstiek komen naar je toe terwijl je wandelt, fietst of de was aan het vouwen bent. Dé manier om het nuttige met het aangename te verenigen.

In deze maatschappij van infobesitas en drukke agenda’s, gunnen wij, ook jou, dit steuntje in de rug!

Femke Veldman, Linn Dobrowolski, Tessa Dijksman en Chantal Snijders.

Missie Huisarts Podcast:

Betrouwbaar, vermakelijk én educatief!

Podcast: betrouwbaar, vermakelijk en educatief - Huisarts Podcast

Wie zijn wij?

Femke Veldman

Een lastige casus of ingewikkeld probleem wordt met een korte uitleg van een expert zoveel begrijpelijk en interessanter. Die nuttige uitleg wil ik graag breed toegankelijk maken voor iedereen met enthousiasme voor het huisartsenvak.

Linn Dobrowolski

Een podcast vind ik een geweldige manier om informatie te delen. Zelf beluister ik graag podcasts: het kan overal en je hebt geen afleiding van een beeldscherm. Door steeds bij te leren merk ik dat het huisartsenvak (nog) leuker wordt. Vooral het samenwerken met ons enthousiaste huisartsenpodcast-team en de bevlogen experts geeft veel plezier, verdieping en zorgt voor een fijne afwisseling van consulten doen. Het houd mij scherp en heb ik er veel aan in mijn spreekkamer, hopelijk geldt dat ook voor onze luisteraars.

Ellen Marsch

Ik ben als laatste bij het podcast team gekomen maar ik ben net zo enthousiast!. Kennis opdoen en delen is 1 van de leukste dingen die bestaan en ik leer zelf elke dag bij. Via een podcast kan die kennis laagdrempelig, efficient en op een informele manier gedeeld worden. Hopelijk genieten de andere luisteraars net zo  van de podcasts als ik dat doe!

Tessa Dijksman

Juist in deze tijden van infobesitas, is het mijn passie om kennis op een leuke & efficiënte manier aan te bieden!

Start typing and press Enter to search