Over ons

Met onze podcasts helpen wij collega huisartsen en huisartsen in opleiding met betrouwbare informatie die laagdrempelig, on demand en zonder druk beluisterd kan worden.
Verhalen, interviews en casuïstiek komen naar je toe terwijl je wandelt, fietst of de was aan het vouwen bent. Dé manier om het nuttige met het aangename te verenigen.
In deze maatschappij van infobesitas en drukke agenda’s, gunnen wij, ook jou, dit steuntje in de rug!
– Femke Veldman, Linn Dobrowolski, Tessa Dijksman en Chantal Snijders

Missie huisartspodcast:

Betrouwbaar, vermakelijk én educatief!

Podcast: betrouwbaar, vermakelijk en educatief - Huisarts Podcast

Over ons

Femke Veldman

Een lastige casus of ingewikkeld probleem wordt met een korte uitleg van een expert zoveel begrijpelijk en interessanter. Die nuttige uitleg wil ik graag breed toegankelijk maken voor iedereen met enthousiasme voor het huisartsenvak.

Linn Dobrowolski

Een podcast vind ik een geweldige manier om informatie te delen. Zelf beluister ik graag podcasts: het kan overal en je hebt geen afleiding van een beeldscherm. Door steeds bij te leren merk ik dat het huisartsenvak (nog) leuker wordt. Vooral het samenwerken met ons enthousiaste huisartsenpodcast-team en de bevlogen experts geeft veel plezier, verdieping en zorgt voor een fijne afwisseling van consulten doen. Het houd mij scherp en heb ik er veel aan in mijn spreekkamer, hopelijk geldt dat ook voor onze luisteraars.

Chantal Snijders

Ik ben een vers van de pers huisarts uit Utrecht en zocht zelf verdieping van kennis door loze momentjes
(in de auto of tijdens het sporten) medische podcasts te luisteren. Ik vind het geweldig om op een laagdrempelige manier mijn vakkennis op te laten vijzelen door bedreven collega’s die enthousiast hun deskundigheid willen delen. Vooral als ik merk dat ik daardoor het vak weer een stukje beter kan beoefenen. Ik hoop dat onze podcasts andere mensen ook zullen enthousiasmeren en stimuleren om verdieping te blijven zoeken!

Tessa Dijksman

Juist in deze tijden van infobesitas, is het mijn passie om kennis op een leuke & efficiënte manier aan te bieden!

Start typing and press Enter to search