Over ons

Met onze podcasts helpen wij collega huisartsen en huisartsen in opleiding met betrouwbare informatie die laagdrempelig, on demand en zonder druk beluisterd kan worden.

Verhalen, interviews en casuïstiek komen naar je toe terwijl je wandelt, fietst of de was aan het vouwen bent. Dé manier om het nuttige met het aangename te verenigen.

In deze maatschappij van infobesitas en drukke agenda’s, gunnen wij, ook jou, dit steuntje in de rug!

Femke Veldman, Linn Dobrowolski, Tessa Dijksman en Marco Krukerink.

Missie Huisarts Podcast:

Betrouwbaar, vermakelijk én educatief!

Podcast: betrouwbaar, vermakelijk en educatief - Huisarts Podcast

Wie zijn wij?

Femke Veldman
Huisarts

Een lastige casus of ingewikkeld probleem vind ik als huisarts veel begrijpelijker en interessanter worden, met een korte uitleg van een expert. Die nuttige uitleg wil ik graag toegankelijk maken voor iedereen met enthousiasme voor het huisartsenvak.

Sjoerd Bruggink
Huisarts

Een zee aan medische informatie, maar waar heb je als huisarts morgen al wat aan? Ik wil in onze podcasts de wetenschap relevant aanbieden voor de praktijk. Je kunt de golven niet stoppen, maar je kunt wel leren surfen.

Marco Krukerink
Huisarts

Als huisarts mag ik me verbazen, oneindig nieuwsgierig zijn en authentieke mensen ontmoeten. En soms kun je ook nog ergens het verschil maken. Podcasts maken voor en door huisartsen voelt als een continuering hiervan, ga je met me mee verwonderen?

Tessa Dijksman
Huisarts

Juist in deze tijden van infobesitas, is het mijn passie om kennis op een leuke & efficiënte manier aan te bieden!

Start typing and press Enter to search