Over ons

Met onze podcasts helpen wij collega huisartsen en huisartsen in opleiding met betrouwbare informatie die laagdrempelig, on demand en zonder druk beluisterd kan worden.

Verhalen, interviews en casuïstiek komen naar je toe terwijl je wandelt, fietst of de was aan het vouwen bent. Dé manier om het nuttige met het aangename te verenigen.

In deze maatschappij van infobesitas en drukke agenda’s, gunnen wij, ook jou, dit steuntje in de rug!

Femke Veldman, Linn Dobrowolski, Tessa Dijksman en Marco Krukerink.

Missie Huisarts Podcast:

Betrouwbaar, vermakelijk én educatief!

Podcast: betrouwbaar, vermakelijk en educatief - Huisarts Podcast

Wie zijn wij?

Femke Veldman
Huisarts

Een lastige casus of ingewikkeld probleem vind ik als huisarts veel begrijpelijker en interessanter worden, met een korte uitleg van een expert. Die nuttige uitleg wil ik graag toegankelijk maken voor iedereen met enthousiasme voor het huisartsenvak.

Linn Dobrowolski
Huisarts

Een podcast vind ik een geweldige manier om informatie te delen. Zelf beluister ik graag podcasts: het kan overal en je hebt geen afleiding van een beeldscherm. Door steeds bij te leren merk ik dat het huisartsenvak (nog) leuker wordt. Vooral het samenwerken met ons enthousiaste huisartsenpodcast-team en de bevlogen experts geeft veel plezier, verdieping en zorgt voor een fijne afwisseling van consulten doen. Het houd mij scherp en heb ik er veel aan in mijn spreekkamer, hopelijk geldt dat ook voor onze luisteraars.

Marco Krukerink
Huisarts

Als huisarts mag ik me verbazen, oneindig nieuwsgierig zijn en authentieke mensen ontmoeten. En soms kun je ook nog ergens het verschil maken. Podcasts maken voor en door huisartsen voelt als een continuering hiervan, ga je met me mee verwonderen?

Tessa Dijksman
Huisarts

Juist in deze tijden van infobesitas, is het mijn passie om kennis op een leuke & efficiënte manier aan te bieden!

Start typing and press Enter to search